مرکز دانلود طرح های لایه باز ... پروژه و مقاله کارشناسی و کارشناسی ارشد در تمامی رشته ها
دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات
Hoopad Rayaneh پیشنهاد شگفت انگیز با اطمینان خرید کنید ترجمه مقاله

گزارش کارآموزی پرورش ماهیان گرم آبی

گزارش کارآموزی پرورش ماهیان گرم آبی

مقدمــه خانواده کپور ماهیان (Cyprinidae) از رده ماهیان استخوانی (osteichthyses) زیر رده (Actinoptrygi) راسته cyprini formes زیر راسته cyprinidei می‌باشند. 80% از ماهیان پرورشی تولید شده در جهان را کپورماهیان و تیلاپیا تشکیل می‌دهد. کپورماهیان بزرگترین خانواده آب شیرین هستند و در ناحیه مصبی و آب‌های لب شور نیز دیده می‌شوند. از لحاظ پراکنش طبیعی، این تیره بجز در آمریکای جنوبی، ماداگاسکار و استرالیا به حد وفور در همه جا منتشر گردیده‌اند. در این تیره 200 جنس و 1600 گونه وجود دارد و در تکثیر و پرورش آبزیان نقش مهمی بازی می‌کنند از لحاظ پرورش جزء ماهیان گرمابی بوده‌اند و در مناطق نیمه گرم و گرمسیر که دارای حرارتی بین 15-20 الی 35-40 درجه سانتی‌گراد باشد پرورش می‌یابند تنها در دریای خزر 20 گونه از خانواده کپور ماهیان وجود دارد مانند ماهی سفید، ماهی کلمه، ماش ماهی، سیم و... که مهمترین آن گونه کپور معمولی (Cyprinus carpio) است که بومی دریای خزر و وحشی می‌باشد و کارهای علمی بسیاری جهت اصلاح نژاد این ماهی برای مقاوم نمودن آن در برابر بیماریها، سرما و پرگوشت شدن آن صورت گرفته است، بطوری که حتی بر روی کاهش استخوان آن از طریق بهگزینی در موسسه ماکس بلانک آلمان کار شده است.  و نژادهای مختلفی از آن بوجود آمده است که کپور فلس‌دار، آینه‌ای، کپور خطی و کپور چرمی یا برهنه و کپورهای دارای بدنی کشیده یا برآمده مانند کپورگانیس یا کپور فرانک از آن جمله‌اند. بدن اکثر آنها از فلسهای سیکلوئیدی پوشیده شده سر آنها عریان بوده اکثرشان سیبلک دارند که معمولاً بیش از 2 جفت نمی‌باشد. کیل عاری از فلس دارند. دارای کیسه شنای دوبخشی‌اند. فاقد معده و دندان عادی بوده و دارای دندان حلقی‌اند. یکی از راه‌های شناسایی آنان شمارش دندانهای حلقی است. پیش‌بینی شده است که تا 150 سال نیز عمر می‌کنند. فصل صید آنها در دریای خزر از 20 مهر تا 15 فروردین است و بر حسب گونه، فراوانی صید آنها متفاوت است بطور مثال آبان و آذر صید ماهی سفید، اردیبهشت و خرداد ماهی کولی و در بهمن و اسفند ماهی کلمه فراوان‌تر است.

رشد فزاينده و روزافزون جمعيت جهان، تأمين غذا و دستيابي به منابع غذايي جديد را به يكي از مهمترين دل‌مشغوليهاي بشر امروزي مبدل ساخته است. يكي از راهكارهاي انتخابي براي  برآوردن نيازهاي غذاي و بويژه پروتئيني انسان, پرورش ماهي کپور است. نظر به اينكه ملزومات موردنياز اين ماهي نظير آب مناسب به ميزان كافي, زمين و شرايط اكولوژيكي مورد نياز و مناطق و مكانهاي طبيعي مستعد بسيار محدود مي‌باشند, ناگزير به افزايش بازده بهره‌برداري از منابع مساعد موجود آب و خاك هستيم. لازمه اين كار, آگاهي كامل از نيازهاي زيستي اين ماهي و شناخت زمينه‌سازهاي رشد و افزايش وزن و توليد بيشتر آن در واحد سطح مي‌باشد. اين مهم, جز با دستيابي به جديدترين يافته‌ها و آخرين اطلاعات بدست آمده در زمينه اين صنعت ميسر نخواهد بود.

 

 

فرمت فایل word

تعداد صفحات 41

 

فهرست مطالب

هفته اول آشنایی با گونه های مهم پرورشی کپور ماهیان. 4

مقدمــه. 5

1- كپور معمولي COMMON CARP. 6

2- كپور نقره اي یا ماهي فيتوفاگ... 8

3- كپور سرگنده BIG HEAD.. 9

4- ماهي آمور يا سفيد پرورشي GRASS CARP. 10

هفته دوم آشنایی با شرایط فیزیکی و شیمیایی آب... 12

مقدمه. 13

فاکتورهای فیزیکی آب... 13

دما 13

رنگ آب... 14

فاکتورهای شیمیایی آب... 15

اکسیژن محلول. 15

درجه حرارت... 15

اسیدیته( PH) 15

خاک.. 15

خصوصيات خاك.. 16

خصوصيات كلي استخر. 16

هفته سوم نحوه کود دهی استخر پرورش ماهیان گرم آبی.. 17

انواع کودهاي مورد استفاده در مزارع ماهيان گرمابي: 18

الف: کودهاي آلي.. 18

روشهاي كود دهي: 18

1- ريختن كود روي شيب ديواره : 18

2- ريختن كود حيواني به صورت جامد در استخر : 18

3- روش استفاده از گوني : 19

4- روش پخش شيرابه كود حيواني ( مناسب ترين روش )‌ : 19

انواع كودهاي شيميايي : 21

الف – كودهاي فسفاته : 21

ب – كودهاي ازته : 21

ج – كودهاي پتاسيمي : 22

هفته چهارم کالبد شکافی ماهی.. 23

ماهی چگونه موجودی است؟. 24

تقسیم بندی بدن ماهی از لحاظ شکل ظاهری.. 24

انواع باله ها 24

آبشش... 25

دستگاه گوارش... 25

دستگاه تنفسی.. 26

دستگاه گردش خون. 26

دستگاه دفع. 28

هفته پنجم انتخاب محل و مزرعه  پرورش ماهی.. 29

منبع آب تامین کننده 30

1-منابع زیر زمینی مانند چاه، قنات، چشمه. 30

2-منابع رودخانه ای و آبهای جاری.. 30

انتخاب محل مناسب براي ساخت استخر پرورشي كپور ماهيان : 31

معيارهاي مهم در انتخاب محل : 31

پرورش ماهی در زمین های کشاورزی.. 32

مكان يابي.. 33

هفته ششم آشنایی با بیماری های ماهیان و نحوه مقابله با آن. 34

انواع بیماری ماهیان. 35

عوامل قارچی.. 35

بیماری باکتریایی.. 35

عوامل ویروسی.. 35

عوامل انگلی.. 37


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 5,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
garmabi_1712110_6199.zip123.1k





گزارش كارآموزي بررسي سيستم حسابداري بانکداری اسلامی بانک ملی

گزارش كارآموزي بررسي سيستم حسابداري بانکداری اسلامی بانک ملی مقدمه تشكيل بانك بشكل جديد نخستين بار در سال 1285 هجري شمسي( 1324 ه‍ - ق ) ده سال قبل از بوجود آمدن بانك شاهي از سوي حاج محمد حسن امين دارالضرب يكي از صرافان بزرگ تهران به مظفرالدين شاه قاجار پيشنهاد شد . در اين پيشنهاد پس از اشاره به تاثير بانك درپيشرفت صنعتي كشورهاي اروپايي و ذكر اينكه رواج صنعت و احداث خطوط آهن و تلگراف بدون ايجاد بانكي بزرگ ميسر نيست و تاكيد براينكه چنين موسسه‏اي بايد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 2,500 تومان 50% تخفیف

گزارش کارآموزی شرکت توليدي نرم افزار ارائه خدمات هاستينگ و طراحی سایت

گزارش کارآموزی شرکت توليدي نرم افزار ارائه خدمات هاستينگ و طراحی سایت 1-1 مقدمه : بي شک در موفقيت هر انساني عوامل بسياري نقش دارند، يکي از مهترين عوامل اساتيد و همراهاني هستند که انسان را در راه رسيدن به يک هدف ياري مي نمايند ، خواستم از طريق اين صفحه تشکري داشته باشم از تمامي اساتيد دوره دانشگاه و تشکري ويژه از استاد راهنماي عزيز جناب آقاي مهندس مشهدعليزاده که در هر زمان که از ايشان سوال و ياري طلبيدم با آغوش باز و رويي گشاده به آن پاسخ دادند . همچنين از تک تک دو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 1,200 تومان 60% تخفیف