مقاله و تحقیق دانشجویی هــوپــاد رایانه

مرکز دانلود طرح های لایه باز ... پروژه و مقاله کارشناسی و کارشناسی ارشد در تمامی رشته ها

پیشنهاد شگفت انگیز با اطمینان خرید کنید ترجمه مقاله

تحقیق کاربرد ریاضیات در تولید نان از صفر تا صد

ریاضیات در تولید نان

ولی اگر در هر گام تازه، نیاز به بررسی کیفی جهت های تازهای از پدیده باشد.روش ریاضی،خود را عقب میکشد.در این جا تحلیل منطقی همه ویژگیهای پدیده، تنها میتواند طرح ریزی ریاضی را مبهم کند.ولی اگر شکلهای ساده و پایدار یک پدیده یا یک روند بتواند تمامی پدیده یا روند را با دقت و به طور کامل بپوشاند،اما در مرزهای این شکل مشخص ،به جنبه های پیچیده و دشواری برخورد کنیم، نیاز به بررسی ریاضی و بویؤه استفاده از نمادها و جستو جوی الگوریتم خاص برای حل آنها پیدا شود. این جاست که در قلمرو فرمانروایی روشهای ریاضی قرار میگیریم

نان همواره نزد ایرانیان از جایگاه خاصی برخوردار بوده و غذای اصلی مردم کشورمان را تشکیل می دهد. بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژیمورد نیاز مردم از نان تامین می گردد، به همین منظور میزان مواد مغذی آرد بسیار حائز اهمیت است. آب و آرد مواد اولیه اصلی تشکیل دهنده نانهستند که بیشترین تاثیر را بر روی بافت نان می گذارند. معمولاً میزان آرد را 100 ٪ و بقیه مواد را بر پایه آن اندازهگیری میکنند که در آن مخمر٪2 ، شکر 4٪ و نمک نیز 2٪ می باشد. محصولات نانوایی بر اساس دو روش روش مستقیم و غیرمستقیم تولید می شوند. در محصولات نانوایی دیاکسید کربن نقش حجم دهنده را دارد که تکنولوژی پخت باید شرایط تولید این گاز و حفظ آن در طی آماده سازی محصولات فراهم کند.

 

فرمت فایل  word

تعداد صفحات 4

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ra42_1753169_8775.zip121.3k