مرکز دانلود طرح های لایه باز ... پروژه و مقاله کارشناسی و کارشناسی ارشد در تمامی رشته ها
دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
Hoopad Rayaneh پیشنهاد شگفت انگیز با اطمینان خرید کنید ترجمه مقاله

تحقیق کاربرد ریاضیات در تولید نان از صفر تا صد

ریاضیات در تولید نان

ولی اگر در هر گام تازه، نیاز به بررسی کیفی جهت های تازهای از پدیده باشد.روش ریاضی،خود را عقب میکشد.در این جا تحلیل منطقی همه ویژگیهای پدیده، تنها میتواند طرح ریزی ریاضی را مبهم کند.ولی اگر شکلهای ساده و پایدار یک پدیده یا یک روند بتواند تمامی پدیده یا روند را با دقت و به طور کامل بپوشاند،اما در مرزهای این شکل مشخص ،به جنبه های پیچیده و دشواری برخورد کنیم، نیاز به بررسی ریاضی و بویؤه استفاده از نمادها و جستو جوی الگوریتم خاص برای حل آنها پیدا شود. این جاست که در قلمرو فرمانروایی روشهای ریاضی قرار میگیریم

نان همواره نزد ایرانیان از جایگاه خاصی برخوردار بوده و غذای اصلی مردم کشورمان را تشکیل می دهد. بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژیمورد نیاز مردم از نان تامین می گردد، به همین منظور میزان مواد مغذی آرد بسیار حائز اهمیت است. آب و آرد مواد اولیه اصلی تشکیل دهنده نانهستند که بیشترین تاثیر را بر روی بافت نان می گذارند. معمولاً میزان آرد را 100 ٪ و بقیه مواد را بر پایه آن اندازهگیری میکنند که در آن مخمر٪2 ، شکر 4٪ و نمک نیز 2٪ می باشد. محصولات نانوایی بر اساس دو روش روش مستقیم و غیرمستقیم تولید می شوند. در محصولات نانوایی دیاکسید کربن نقش حجم دهنده را دارد که تکنولوژی پخت باید شرایط تولید این گاز و حفظ آن در طی آماده سازی محصولات فراهم کند.

 

فرمت فایل  word

تعداد صفحات 4

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ra42_1753169_8775.zip121.3k





پرفروش ترین محصولات

فروشگاه اینترنتی هوپاد رایانه