مقاله و تحقیق دانشجویی هــوپــاد رایانه

مرکز دانلود طرح های لایه باز ... پروژه و مقاله کارشناسی و کارشناسی ارشد در تمامی رشته ها

پیشنهاد شگفت انگیز با اطمینان خرید کنید ترجمه مقاله

دانلود رایگان گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

مقدمه

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

 

فهرست مطالب :

عنوان :                                                                         صفحه :

مقدمه   .................................................................................................................... 1

اصطلاحات و تعاریف ................................................................................................ 2

آزمایشات ................................................................................................................ 4

روش کار ................................................................................................................. 5

نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه............................................................ 16

تأسیسات طراحی تسهیلات .............................................................................. 17

شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد .......................................................................... 19

 

 

دانلود فایل

 

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 100 تومان
(شامل 80% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
free1_213729_7783.zip660.5k





بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پذیرش تحول سازمانی -مورد مطالعه شرکت سایپا کاشان

بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پذیرش تحول سازمانی -مورد مطالعه شرکت سایپا کاشان چکیده پژوهش پیش رو با هدف بررسی تاثیر هوش هیجانی بر پذیرش تحول سازمانی طرح و اجرا شده است. مطالعه از دید روش، از پژوهش های توصیفی از نوع همبستگی، از منظر هدف کاربردی، به لحاظ شیوه گردآوری اطلاعات پیمایشی و از نگرش زمانی مقطعی-عرضی می باشد، که در آن مفهوم هوش هیجانی کارمندان شرکت سایپا در چهار بعد خودآگاهی، آگاهی اجتماعی، خود مدیریتی و مدیریت رابطه و همچنین آمادگی پذیرش تحول سازمانی به وسیله پرسش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 20,000 تومان 14,000 تومان 30% تخفیف

مقاله خطاهای سیستم چگونه روی مدیریت منابع خدمه پرواز تاثیر می گذارد - CRM

مقاله خطاهای سیستم چگونه روی مدیریت منابع خدمه پرواز تاثیر می گذارد - CRM چکیده خطاهای سیستمی، چه خطاهای ماشینی و چه خطاهای طبیعی انسانی، می تواند تاثیر زیادی روی قضاوت در مورد خدمه پرواز داشته باشد. تاثیر این خطاها در مواقع اضطراری به طور فزاینده ای افزایش می یابد. مدیریت منابع خدمه (CRM) فرآیند مهمی است که خدمه می توانند برای به حداقل رساند خطرات و افزایش ارزیابی از آن استفاده کنند. به کار گرفتن این روش به دلیل اتفاقات ناگوار حمل و نقل هوایی در طی سه دهه گذشته و تاث ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,500 تومان 7,650 تومان 10% تخفیف