مرکز دانلود طرح های لایه باز ... پروژه و مقاله کارشناسی و کارشناسی ارشد در تمامی رشته ها
دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات
Hoopad Rayaneh پیشنهاد شگفت انگیز با اطمینان خرید کنید ترجمه مقاله

تحقیق حس چشایی

تحقیق  حس چشایی

حس چشایی

حس چشایی که توسط زبان تامین می شود یکی از احساس پنج گانه است که در تشخیص شوری، شیرینی، تلخی، ترشی و تندی کمک میکند.تشخیص این مزه ها توسط جوانه های چشایی است که  در کناره هاوروی زبان قرار گرفته است.مخاطی که این نواحی راتشکیل می دهد از برجستگی هایی بنام پاپیلا تشکیل شده است که در هر یک از آنها تعداد 200 تا 300 جوانه چشایی وجود دارد. جوانه های چشایی برای تشخیص مزه نیازمند ترکیب ماده مورد نظر با بزاق هستند تا بتوانند مزه را به مغز منتقل کنند. درک کامل مزه بطور زیادی با درک بوی ماده ومحیط نیز ارتباط دارد. برای انجام وظایف صحیح زبان حفظ سلامت زبان اهمیت ویژه ای دارد.

زبان یکی از متهمان بوی بد دهان در ارتباط با  مواد غذایی مصرف شده است.این مواد عموما دارای اجزایی بنام مرکاپتان هستند که در موادی مثل سیر یا پیاز وجود دارد. متاسفانه این مواد بوی بدی ایجادمی کنند که رفع آن نیازمند تمیز نمودن سطح زبان و دندانها است.

تحقیقات نشان داده اند که  بطور طبیعی بر روی زبان  آنتی بیوتیک تولید می شود.این آنتی بیوتیک ها از ابتلا شدن به انواع عفونت ها به دلیل باکتریهای موجود بر روی زبان پیشگیری می کنند. طبیعی است که تغییر ترکیب این باکتریها می تواند باعث تغییر رنگ زبان و بوی بد آن نیز شود. آویزان کردن تزیینات به زبان هوس سالمی نیست چرا که اقدامات این چنینی  می توانند باعث تغییر باکتریها و خطرات مرتبط با این مسئله شکستن دندانها، تداخل با صحبت کردن، خطر عفونت و حتی بروز مشکلات مرتبط با تنفس شود.

یکی از مشکلات مرتبط با زبان چسبندگی زبان است. این اشکال به دلیل کوتاه بودن بافت متصل کننده زبان به کف دهان است. این مسئله باعث پایین تر قرار گرفتن زبان و محدودیت حرکت آن می شود. موقعیت بد زبان در این حالت می تواند باعث بروز اشکالات تکلمی ،ناهنجاریهای دندانی و فکی شود. معمولا درمان این ناراحتی با جراحی آسان است.

 

فرمت فایل  word

تعداد صفحات 10 آماده پرینت

دارای صفحه عنوان بسم الله و فهرست

 

فهرست مطالب

حس چشایی.. 1

انواع مزه‌ها 2

آستانه درك چشایی.. 3

چرا حس چشایی کم می شود؟. 3

چه چیزی باعث کاهش حس چشایی می شود؟. 4

علل شایع کاهش حس چشایی.. 4

عوارض ناشی از کاهش حس چشایی.. 5

چگونه از حس چشایی خود مراقبت کنیم؟. 5

منابع.. 7


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,350 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 1,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
thgh10_654675_8608.zip318.3k





تحقیق فواید و ضرر های آب

تحقیق فواید و ضرر های آب خواص آب آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. می گویند هر کس روزی یک سیب بخورد، دیگر نیازی به دکتر پیدا نمیکند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان 1,350 تومان 10% تخفیف

تحقیق ادبیات شفاهی کودکان

تحقیق ادبیات شفاهی کودکان چكيده: مترادف فرهنگ عامه ،فولكلور است و به آن بخش از هنر گفته مي شود كه به صورت شفاهي منتقل مي شود. يكي از شاخه هاي فولكلور، ادبيات شفاهي است كه شامل روايت هاي منظوم مانند ترانه ها ،لالايي ها ،نوحه ها،بازي هاي منظوم و...،همچنين روايت هاي منثور ماننداسطوره ها، قصه ها،چيستان ها، افسانه هاو...مي باشد.استفاده از ادبيات عامه جهت غني تر شدن ارتباط والدين با فرزندان الزامي است.براي تقويت زبان مادري كودك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,250 تومان 25% تخفیف

تحقیق آداب و رسوم هندوستان

تحقیق آداب و رسوم هندوستان معرفی هندوستان هند یا هندوستان با نام رسمی جمهوری هندوستان کشوری در جنوب آسیا است که پایتخت آن دهلی نو است. هند از شمال غربی با پاکستان؛ از شمال با چین، بوتان، نپال و تبت؛ و از شمال شرقی با برمه و بنگلادش همسایه‌ است. همچنین هند از باختر با دریای عرب، از خاور با خلیج بنگال، و از جنوب نیز با اقیانوس هند مرز آبی دارد. پهناوری هند ۳۴۰۲۸۷۳ کیلومتر مربع (هفتم در جهان و ۲ برابر ایران) است. بیشتر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان 1,350 تومان 10% تخفیف

تحقیق زندگی نامه ابوعلی بلعمی

تحقیق زندگی نامه ابوعلی بلعمی ابوعلی بلعمی ابو علی محمد بن محمد بن عبدالله البلعمی وزیر سرشناس عبدالملک بن نوح و منصور بن نوح سامانی در سده ۴ هجری بود. پدر او ابوالفضل بلعمی نیز پیش از وی وزیر دیگر فرمانروایان سامانی بود.و به دستور پادشاه «تاریخ طبرى» را از عربى به فارسى ترجمه کرد. بلعمى در این ترجمه بسیارى از موارد «تاریخ طبرى» را تلخیص کرده و در بسى موارد دیگر از منابع جدیدى استفاده کرده است به گونه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان 1,800 تومان 10% تخفیف